Directions

Wildervanck B&B is op verschillende manieren te bereiken.

 

Per vliegtuig

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Schiphol  (Amsterdam airport). Vandaar kunt u per taxi naar ons of per trein naar Amsterdam Centraal.

Per trein
Het dichtstbijzijnde station is Amsterdam Centraal. Voor treininformatie: www.ns.nl .
Neem vanaf daar een taxi of de tram. Lopen kan ook en kost ongeveer een half uur.

Per tram
Vanaf Centraal Station kost het ca. 15 minuten per tram naar ons. Tram 1, 2 en 5 stoppen bij halte Keizersgracht en vanaf daar is het nog geen halve minuut lopen naar nr. 498.

Per auto
Vanuit iedere richting volgt u bij binnenkomst van Amsterdam de borden centrum. Via de routeplanner hiernaast krijgt u de meest effectieve route in beeld.
Parkeren:

  • In de parkeervakken op de gracht. Betalen bij de automaat.
  • Schuin tegenover ons op Keizersgracht 481-485 is een bewaakte parkeergarage.
  • Parkeergarage Olympisch Stadion, Stadionplein 44. Deze is aanmerkelijk goedkoper en biedt een retour met het openbaar vervoer of 2 fietsen te leen.
  • Meer informatie op www.bereikbaar.amsterdam.nl

Per fiets
De fiets is voor de meeste Amsterdammers het belangrijkste vervoermiddel. Mits de fiets goed op slot kan met een ketting kun je die voor ons huis in het fietsenrek zetten.

Per boot  
Amsterdam is inmiddels een bekende aanlegplaats voor cruiseschepen. De terminal ligt aan het Y vlak achter het station. Met veel bagage is het aan te raden vanaf daar een taxi te nemen.
Aangezien Wildervanck B&B aan het water van de Keizersgracht ligt is het natuurlijk goed mogelijk om zelf met de boot te komen en voor de deur aan te leggen.

 

Te voet
Amsterdam is een heerlijke stad om lopend te verkennen en Wildervanck B&B ligt zo centraal dat het binnen enkele minuten lopen vanaf elke bezienswaardigheid te bereiken is.

 

Routeplanner:

Vul hier het adres of de postcode in van het vertrekpunt: